Третій часниковий форум UkrUP

“Органік” VS “Класика”

Київ, 9 – 10 вересня 2017 року

Вперше – розробка технологічної карти вирощування часнику за органік стандартом

Задача 1

Обмін досвідом з вирощування часнику експортної якості за класичною технологією. Вчені і практики

Задача 2

Пошук оптимальної технології для вирощування часнику “органік” для освоєння нової ніші на міжнародному ринку.

Задача 3

Обговорення варіантів співпраці між виробниками часнику в рамках кооперації для розширення можливостей кожного

Запрошуємо взяти участь у Форумі виробників часнику щоб:

  • На основі досвіду цього сезону вдосконалити базову технологічну карту по вирощуванню часнику
  • Отримати технологічну карту по вирощуванню часнику за органік стандартом
  • Вивчити досвід колег та поділитися своїми досягненнями

Програма форуму

День перший 09.09.2017

9.00-10.00     Реєстрація учасників. Кава.

10.00-10.30   Представлення організаторів форуму. SWOT та аналіз часникової галузі в Україні / Морозова Анна Євгенівна / СОК “Український часниковий кооператив” УкрАП ”

10.30-11.00    Успіхи в просуванні українських виробників нішевих культур на міжнародних ринках / Заєць Валентина Миколаївна / Начальник відділу технологій виробництва харчових продуктів Департаменту промисловості Міністерства аграрної політики та продовольства України

11.00-11.30    Шляхи об’єднання зусиль виробників часнику для загальної вигоди – презентація кооперативу / Марченко Андрій Юрійович / ТОВ “СП” УкрАП ”

11.30-12.00   Побудова системи харчування і захисту часнику на основі агрохімічного аналізу грунту і рослин / Мартинюк Олена Степанівна / Директор лабораторії “Прайм Лаб ТЕК”

12.00-13.00  Європейський досвід застосування засобів захисту рослин для часнику / Микола Миколайович Довгаль / технічний менеджер по овочевим культурам Syngenta Україна

13.00-14.00   Обід

14.00-15.00  Промисловий сортимент часнику озимого в Україні / Сич Зеновій Деонизович / доктор сільськогосподарських наук, професор, Національний університет біоресурсів і природокористування

 15.00-16.00   Ризики вирощування часнику. Елементи технології / Дидів Ігор Володимирович, кандидат  сільськогосподарських наук, Львівський національний аграрний університет

16.00-16.30   Перерва на каву. Презентація сортів часнику. Колекції продуктів з часнику.

16.30-17.00  Підготовка насіння до садіння часнику / Власенко Володимир / ФГ “Концентрат”

17.00-17.45  Презентація українсько-канадського проекту бізнес розвитку плодоовочнивцтва / Ніколаєв Дмитро, менеджер проекту Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва

17.45-18.30 Часниковий бізнес в Україні: Ставки на якість або кількість / Тетяна Гетьман / Керівник департаменту “Маркетинг-Аналітика” в Оптовий Ринок “Шувар”, м. Львів

18.30 – 18.45 Підведення підсумків першого дня форуму. Розіграш призів

19.00   Фуршет. Переговори. Огляд техніки для часнику

День другий 10.09.2017

09.00-09.30 Кава

09.30-10.00  Потенціал експорту органічної продукції з України та огляд трендів / Махновець Марія Олександрівна/ консультант з експорту органічної продукції з України

10.10-10.30  Кооперація в часниковому бізнесі / Яковлев Сейран Андрійович / Таврійський клуб експортерів Херсонської області

10.30-11.00 Скільки коштують Ваші гроші / Юлія Ржевська / міжнародний незалежний фінансовий консультант з питань управління особистими фінансами, фінансовий коуч, керуючий партнер компанії Fortune Capital Ltd

11.00-12.15  Досвід вирощування часнику за органік стандартом / Паращенко Сергій Вікторович / директор ТОВ “Чистий продукт”

12.15-13.00 Обід

13.00-13.45 Органічні препарати для вирощування часнику / Білко Володимир / Агроном – консультант

13.45-14.30 Мікорізація – спосіб природного биостимуляции / Оліферчук Вікторія Петрівна / доцент, кандидат біологічних наук / Національний лісотехнічний університет України.

14.30-15.00  Підведення підсумків форуму

Інформаційні партнери форума

Організаційний внесок і місце проведення

Вартість участі:

0 грн. – 2 квитка розігруємо серед зареєстрованих на сайті
3300 грн. -при оплаті до 20.08.2017
3700 грн. – при оплаті після 20.08.2017

ви отримаєте:

2 дня участі в форумі *
роздаткові матеріали
кава, випічка, обіди, фуршет
технологічну карту по часнику (класик)
технологічну карту по часнику (органік) **
документальну зйомку всіх доповідей **

* Проживання в готелі оплачується окремо

** Розсилка через 2 тижні після закінчення

Адреса: Україна, 08130, Київська область, Києво-Святошинський район (Окружна дорога), с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська 24, зал № 5 (червоний).

Готель Верховина

від станції м “Житомирська”, маршрутне таксі №23,

№716, №720 їхати до зупинки Бурштинова.

від ж/д вокзалу №401 до зупинки Бурштинова.

ми знаходимося в п’яти хвилинах їзди від станції метро “Житомирська” і “Академмістечко”

у 15 хвилинах їзди від виставкового центру Експоплаза.

Як взяти участь в Третьому часниковому форумі UkrUP

Зв’язатися з організаторами

+ 380 (67) 446 52 95
+ 380 (50) 657 74 75
ukrupmail@gmail.com

Заповнити заявку

Коротко як це було

1-й Форум UkrUP. Осінь 2016

2-й Форум UkrUP. Весна 2017