Третій часниковий форум UkrUP
“Органік” VS “Класика”
Київ, 9 – 10 вересня 2017 року
Вперше – розробка технологічної карти вирощування часнику за органік стандартом
Задача 1
Задача 2
Задача 3
Запрошуємо взяти участь у Форумі виробників часнику щоб:
- На основі досвіду цього сезону вдосконалити базову технологічну карту по вирощуванню часнику
- Отримати технологічну карту по вирощуванню часнику за органік стандартом
- Вивчити досвід колег та поділитися своїми досягненнями
Програма форуму
День перший 09.09.2017
9.00-10.00 Реєстрація учасників. Кава.
10.00-10.30 Представлення організаторів форуму. SWOT та аналіз часникової галузі в Україні / Морозова Анна Євгенівна / СОК “Український часниковий кооператив” УкрАП ”
10.30-11.00 Успіхи в просуванні українських виробників нішевих культур на міжнародних ринках / Заєць Валентина Миколаївна / Начальник відділу технологій виробництва харчових продуктів Департаменту промисловості Міністерства аграрної політики та продовольства України
11.00-11.30 Шляхи об’єднання зусиль виробників часнику для загальної вигоди – презентація кооперативу / Марченко Андрій Юрійович / ТОВ “СП” УкрАП ”
11.30-12.00 Побудова системи харчування і захисту часнику на основі агрохімічного аналізу грунту і рослин / Мартинюк Олена Степанівна / Директор лабораторії “Прайм Лаб ТЕК”
12.00-13.00 Європейський досвід застосування засобів захисту рослин для часнику / Микола Миколайович Довгаль / технічний менеджер по овочевим культурам Syngenta Україна
13.00-14.00 Обід
14.00-15.00 Промисловий сортимент часнику озимого в Україні / Сич Зеновій Деонизович / доктор сільськогосподарських наук, професор, Національний університет біоресурсів і природокористування
15.00-16.00 Ризики вирощування часнику. Елементи технології / Дидів Ігор Володимирович, кандидат сільськогосподарських наук, Львівський національний аграрний університет
16.00-16.30 Перерва на каву. Презентація сортів часнику. Колекції продуктів з часнику.
16.30-17.00 Підготовка насіння до садіння часнику / Власенко Володимир / ФГ “Концентрат”
17.00-17.45 Презентація українсько-канадського проекту бізнес розвитку плодоовочнивцтва / Ніколаєв Дмитро, менеджер проекту Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва
17.45-18.30 Часниковий бізнес в Україні: Ставки на якість або кількість / Тетяна Гетьман / Керівник департаменту “Маркетинг-Аналітика” в Оптовий Ринок “Шувар”, м. Львів
18.30 – 18.45 Підведення підсумків першого дня форуму. Розіграш призів
19.00 Фуршет. Переговори. Огляд техніки для часнику
День другий 10.09.2017
09.00-09.30 Кава
09.30-10.00 Потенціал експорту органічної продукції з України та огляд трендів / Махновець Марія Олександрівна/ консультант з експорту органічної продукції з України
10.10-10.30 Кооперація в часниковому бізнесі / Яковлев Сейран Андрійович / Таврійський клуб експортерів Херсонської області
10.30-11.00 Скільки коштують Ваші гроші / Юлія Ржевська / міжнародний незалежний фінансовий консультант з питань управління особистими фінансами, фінансовий коуч, керуючий партнер компанії Fortune Capital Ltd
11.00-12.15 Досвід вирощування часнику за органік стандартом / Паращенко Сергій Вікторович / директор ТОВ “Чистий продукт”
12.15-13.00 Обід
13.00-13.45 Органічні препарати для вирощування часнику / Білко Володимир / Агроном – консультант
13.45-14.30 Мікорізація – спосіб природного биостимуляции / Оліферчук Вікторія Петрівна / доцент, кандидат біологічних наук / Національний лісотехнічний університет України.
14.30-15.00 Підведення підсумків форуму
Організаційний внесок і місце проведення
Вартість участі:
ви отримаєте:
* Проживання в готелі оплачується окремо
** Розсилка через 2 тижні після закінчення
Адреса: Україна, 08130, Київська область, Києво-Святошинський район (Окружна дорога), с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська 24, зал № 5 (червоний).
від станції м “Житомирська”, маршрутне таксі №23,
№716, №720 їхати до зупинки Бурштинова.
від ж/д вокзалу №401 до зупинки Бурштинова.
ми знаходимося в п’яти хвилинах їзди від станції метро “Житомирська” і “Академмістечко”
у 15 хвилинах їзди від виставкового центру Експоплаза.