Іспанія. Збільшення якості врожаю часнику за рахунок лабораторних прийомів

 

У муніципалітеті Вальеладо (ісп. Vallelado), провініция Сеговія (ісп. Segovia), після шести років лабораторних робіт вченим вдалося звільнити посадковий часник від грибків і бактерій.

 

Процес полягає в тому, що спочатку відбирають відповідні головки часнику, витягують з них вільну від вірусу клітку і інкубують в пробірці три місяці. Таким чином часник зароджується в ідеальних антипаразитарних умовах.

Завдяки такому процесу, вченими прогнозується збільшення виробництва врожаю часнику на 50%. При цьому часник буде рости міцним, з великим об’ємом в діаметрі.

Фактичний агрономічний потенціал місцеві аграрії очікують побачити вже в липні цього року.

 

Деякі особливості вирощування можна підглянути у відео:

 

 

Український часниковий кооператив “УкрАП” пропонує:

 

 

(050) 657 74 75; (067) 446 52 95

 

 


Джерело:

rtvcyl.es


Розмістив: Андрій Марченко


Щоб отримувати актуальну інформацію про вирощування та бізнес на часнику – підписуйтесь на нас в Facebook, або впишіть свій e-mail у форму праворуч.

 

Leave A Comment