У муніципалітеті Вальеладо (ісп. Vallelado), провініция Сеговія (ісп. Segovia), після шести років лабораторних робіт вченим вдалося звільнити посадковий часник від грибків і бактерій.
Процес полягає в тому, що спочатку відбирають відповідні головки часнику, витягують з них вільну від вірусу клітку і інкубують в пробірці три місяці. Таким чином часник зароджується в ідеальних антипаразитарних умовах.
Завдяки такому процесу, вченими прогнозується збільшення виробництва врожаю часнику на 50%. При цьому часник буде рости міцним, з великим об’ємом в діаметрі.
Фактичний агрономічний потенціал місцеві аграрії очікують побачити вже в липні цього року.
Деякі особливості вирощування можна підглянути у відео:
Український часниковий кооператив “УкрАП” пропонує:
- купити часник товарний
- купити насіння часнику (посадковий)
- купити сушений часник (часниковий порошок)
(050) 657 74 75; (067) 446 52 95
Джерело:
Розмістив: Андрій Марченко
Щоб отримувати актуальну інформацію про вирощування та бізнес на часнику – підписуйтесь на нас в Facebook, або впишіть свій e-mail у форму праворуч.
Leave A Comment